Menu Sluiten

Vandaag komt de zienswijze online

Vanaf vandaag kun je de zienswijze van DeventerWint downloaden vanaf de site. Klik hier om de zienswijze te downloaden en de instructies te lezen voor het indienen van de zienswijze.

7 reacties

 1. W.Salomons

  Deze nieuwe situatie aangaande de windturbines maakt inbreuk op welzijn van mens en natuur en het privé genot, en zeker waarde vermindering van de aanwezige koopwoningen

 2. Hein de Man

  Te hoog en te dicht bij de woonwijk, zal zeker voor geluidsoverlast zorgen, waarom niet op het industrieterrein aan de overzijde van de A1. Het voornemen is absoluut op de verkeerde plek en zeker het aantal (3)

 3. Kees Stormink

  De windmolens zijn te hoog en staan te dicht bij de bebouwing. Horizonvervuiling. slagschaduw en geluidsoverlast. Tevens is het een ram voor de vogels in dit natuurgebied. Echt een verkeerde plek voor bewoners en natuur. Onderzoek andere energie oplossingen. Hier wint niemand iets mee.

 4. Kees Stormink

  De windmolens zijn te hoog en staan te dicht bij de bebouwing. Horizonvervuiling. slagschaduw en geluidsoverlast. Tevens is het een ramp voor de vogels in dit natuurgebied. Echt een verkeerde plek voor bewoners en natuur. Onderzoek andere energie oplossingen. Hier wint niemand iets mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.